Gala Benèfica HISTÒRIES

Gala Benèfica HISTÒRIES

Projecte: HISTÒRIES

Els organitzadors quan es van conèixer, va néixer i créixer aquest projecte: una gala benèfica que pretenia transmetre i encisar al públic. Van cuidar els petits detalls, aquells que importen, que evoquen una emoció, un sentiment, una història. És per això que en un futur, no gaire llunyà, volen organitzar més projectes com aquest. Donar les gràcies doncs, a totes les persones implicades en la organització i patrocinació de la primera gala així com a tots els assistents ja que sense ells això no haguès estat possible.

Organitzadors

Gràcies a aquesta gent, el projecte HISTÒRIES va aconseguir agafar i crear forma.

Xevi Martínez

Jan Ruscalleda

Gloria Busquets

Naiara Puertas

Petit recull de la 1ª Gala Benèfica HISTÒRIES

Lluitem per no oblidar.

Un gran equip i millors persones lluitant sempre per una bona causa. El proper any més i millor.

La primera Gala Benèfica HISTÒRIES, es va celebrar el passat 29 de març al Casino Gerundense de Girona. En aquesta primera edició, els organitzadors van decidir que volien contribuir a una causa en concret, lluitar contra l’alzheimer. I per això es van posar en contacte amb la Fundació Pasqual Maragall, fundació que lluita per aquesta causa.

La gala va ser un èxit i no només això, van lograr arribar al cor de la gent. Les contribucions, els patrocinis i les donacions que es van poder recaudar van ser més de les esperades i la fundació els va felicitar i donar gràcies.

“Per un futur sense Alzheimer”

en benefici de Fundació Pasqual Maragall